Transfernieuws

Dit is de actuele situatie rondom Noppert en de interesse van Ajax

Dit is de actuele situatie rondom Noppert en de interesse van Ajax

21-12-2022 14:08 Laatste update: 14:29

Andries Noppert staat nog altijd in de belangstelling van Ajax, alhoewel zijn komst naar Amsterdam allesbehalve een uitgemaakte zaak is. Wat is de huidige situatie rondom de sc Heerenveen-doelman? VoetbalNieuws zet alle relevante zaken voor je op een rijtje.

Vorige week brachten zowel De Telegraaf als Voetbal International naar buiten dat Noppert in de belangstelling van Ajax zou staan. De vraagprijs van de Friezen bedraagt tien miljoen euro. Het is nog niet duidelijk of de hoofdstedelingen aan dit bedrag willen voldoen. De keeper staat nog altijd op de verlanglijst in Amsterdam, maar van heel concrete interesse is op dit moment geen sprake.

Mogelijk behoort een ruildeal tot de mogelijkheden waarbij Jay Gorter betrokken wordt. Foppe de Haan opperde dinsdag dat de Friezen Noppert moeten ruilen voor de derde keeper van Ajax en daarbij vijf miljoen euro moet krijgen. In onderstaande video praten we je bij over de huidige stand van zaken!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!