Transfernieuws

AS en MARCA: Ronaldo heeft na teleurstellend verlopen WK nog altijd maar één optie

AS en MARCA: Ronaldo heeft na teleurstellend verlopen WK nog altijd maar één optie

21-12-2022 13:30

Na het teleurstellend verlopen WK met Portugal heeft Cristiano Ronaldo volgens berichtgeving uit Spanje nog altijd maar één optie om zijn carrière te vervolgen. Het Saoedische Al-Nassr zou nog altijd bereid zijn een half miljard euro aan salariskosten te willen betalen.

In ruil daarvoor moet Ronaldo een contract voor 2,5 jaar onderteken bij de club uit het Midden-Oosten. Met Portugal beleefde de vijfvoudig international zowel persoonlijk als collectief een teleurstellend eindtoernooi. Ronaldo scoorde slechts één keer vanaf de stip en raakte in de knock-outfase zelfs zijn basisplaats kwijt aan Gonçalo Ramos.

Na de ontbinding van zijn contract bij Manchester United houdt de superster zijn conditie op peil bij Real Madrid. Volgens MARCA en AS staat de bijzonder lucratieve aanbieding van Al-Nassr nog steeds, alhoewel de bedenktijd voor Ronaldo niet oneindig is: uiterlijk voor het einde van het kalenderjaar moet de topscorer aller tijden van Portugal zijn jawoord geven, anders wordt het voorstel ingetrokken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s