Nieuws

'Twee Marokkaanse smaakmakers willen na goed WK vertrekken bij Angers'

'Twee Marokkaanse smaakmakers willen na goed WK vertrekken bij Angers'

21-12-2022 09:54

Sofiane Boufal en Azzedine Ounahi willen allebei een transfer maken na een geweldig WK met Marokko. Het tweetal maakte een sterke indruk in Qatar en dus kan hun club Anger flink cashen mocht het tot een verkoop komen.

Boufal en Ounahi kwamen met Marokko tot de halve finale van het WK en werden uiteindelijk vierde van de wereld. Het goede eindtoernooi heeft ervoor gezorgd dat veel clubs interesse kregen en de twee gaan daar graag op in, meldt L'Équipe. Boufal heeft al zijn foto's in het shirt van Anger van zijn social media afgehaald en zou al aanbiedingen uit het Midden-Oosten hebben gehad.

In het geval van Ounahi wil Angers graag meewerken aan een verkoop, maar wel met een huuroptie tot aan het einde van het seizoen. De Franse club staat momenteel onderaan in de Ligue 1 en zou die creatieve middenvelder dus goed kunnen gebruiken in het restand van de competitie. Naar verluidt zou Leicester City zo'n 45 miljoen euro over hebben voor Ounahi.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!