Transfernieuws

'Enfant terrible (34) kan op zoek naar nieuwe club: Antwerp verscheurt contract'

'Enfant terrible (34) kan op zoek naar nieuwe club: Antwerp verscheurt contract'

21-12-2022 08:42
1

De wegen van Radja Nainggolan (34) en Royal Antwerp FC scheiden per direct, meldt Het Nieuwsblad. Het contract van het enfant terrible is ontbonden.

Daardoor heeft Nainggolan zijn handen vrij om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Twee jaar geleden streek de technisch begaafde middenvelder neer op De Bosuil, maar het huwelijk werd niet wat beide partijen er voorafgaand van hadden verwacht. Ondanks een overeenkomst die nog een half jaar liep, had de Rode Duivel geen toekomst meer bij Antwerp.

Nainggolan werd eerder verbannen naar de B-ploeg, nadat hij meerdere malen grensoverschrijdend gedrag had vertoond. Zo werd hij in zijn tijd bij Antwerp onder meer aangehouden voor te snel rijden onder invloed, maakte hij een grap toen het dak van het stadion het begaf ("Ik moet zeggen dat Paul Gheysens er een goei dak op heeft gezet), reed hij zonder rijbewijs en rookte hij een e-sigaret op de club.

Na deze reeks incidenten was de maat vol voor Antwerp en werd de spelmaker verbannen naar de jeugdploeg. Het is nog niet duidelijk waar de toekomst van de Belgisch international ligt. Naar verluidt willen zijn voormalig werkgever Cagliari en clubs uit de Major League Soccer Nainggolan graag binnenhalen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!