Nieuws

Martínez maakt Mbappe wéér belachelijk tijdens festiviteiten in Argentinië

Martínez maakt Mbappe wéér belachelijk tijdens festiviteiten in Argentinië

20-12-2022 22:09
3

Emiliano Martínez heeft tijdens de huldiging in Argentinië weer een sneer uitgedeeld richting Kylian Mbappé. De dertigjarige goalie hield een pop vast met daarop een afbeelding van de Franse aanvaller, die driemaal wist te scoren in de WK-finale.

Martínez maakte na de gewonnen finale Mbappé al belachelijk in de kleedkamer. De doelman van Aston Villa vroeg om een minuut stilte voor de Fransman en kon rekenen op enthousiasme van zijn ploeggenoten. Eenmaal aangekomen in hun thuisland wachtte er een busreis voor de Argentijnen en ook hier werd Mbappé door zowel de fans als spelers te kijk gezet. Er waren meerdere borden over Mbappé te zien en Martínez pronkte met een pop van de aanvaller.

De Argentijnen werden dinsdag door miljoenen fans onthaald na de gewonnen WK-finale van afgelopen zondag. Argentinië won een spektakelstuk tegen Frankrijk na penalty's en kroonde zichzelf tot wereldkampioen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!