Nieuws

Manager Brighton apetrots: 'Eén van de beste spelers van het toernooi'

Manager Brighton apetrots: 'Eén van de beste spelers van het toernooi'

20-12-2022 20:53

Alexis Mac Allister krijgt nog een tijdje rust van zijn werkgever . De 23-jarige middenvelder veroverde dit weekend na strafschoppen de wereldbeker met de Argentijnse ploeg.

"We zijn heel trots op Alexis. Hij was een van de beste spelers van het toernooi en we zijn blij voor hem", aldus trainer Roberto De Zerbi op de persconferentie. "Het is belangrijk dat hij een moment rust krijgt, om met zijn familie te genieten. Na een maand WK waarin hij met alle druk en emoties sterk moest zijn, heeft hij een pauze nodig. We zetten andere spelers in als hij afwezig is."

Brighton & Hove Albion speelt woensdagavond tegen Charlton Athletic in de achtste finales van de League Cup. De ploeg van De Zerbi komt dit jaar ook nog tweemaal in actie in de Premier League. De wedstrijd tegen Southampton staat op 26 december op het programma, terwijl de nummer zeven van de Premier League het op oudjaarsdag opneemt tegen koploper Arsenal. Het is nog onduidelijk of De Zerbi beroep kan doen op Mac Allister in deze duels.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!