Nieuws

Conte wacht in spanning af: geblesseerde Richarlison ondergaat woensdag scan

Conte wacht in spanning af: geblesseerde Richarlison ondergaat woensdag scan

20-12-2022 18:48

Antonio Conte weet nog niet wanneer hij weer kan beschikken over sterspeler Richarlison. De Braziliaanse aanvaller van Tottenham Hotspur liep een kwetsuur op tijdens het WK in Qatar.

Richarlison verliet in de slotfase van kwartfinale tegen Kroatië het veld met een hamstringblessure. Het kwetsuur houdt de Braziliaanse spits mogelijk zes weken uit de roulatie. "Hij ondergaat woensdag een scan om de precieze ernst van de blessure te weten. Daarna zullen we zien hoe lang hij nodig heeft voor zijn herstel", vertelde Conte op de persconferentie, opgetekend door Voetbal International.

Naast Richarlison zag Conte tijdens het WK in Qatar nog twee andere spelers van Tottenham Hotspur geblesseerd raken: Ben Davies en Rodrigo Bentancur. De manager laat weten dat het tweetal de training inmiddels weer hervat heeft. "Ben is oké en is vorige week alweer begonnen bij ons. Hij is hersteld. Rodrigo is waarschijnlijk weer fit voor het duel met Aston Villa op Nieuwjaarsdag."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!