Nieuws

Jorginho over mislopen WK: 'Het was moeilijk, ik wilde geen wedstrijden kijken'

Jorginho over mislopen WK: 'Het was moeilijk, ik wilde geen wedstrijden kijken'

20-12-2022 18:11

Jorginho heeft amper naar het WK-voetbal in Qatar gekeken. De nationale ploeg van Italië ontbrak op het wereldkampioenschap, waardoor de middenvelder van Chelsea besloot om op vakantie te gaan met zijn gezin.

Italië ontbrak voor de tweede keer op rij op een WK. In de play-offs werden de Italianen uitgeschakeld door Noord-Macedonië. "Het was heel moeilijk, vooral in het begin. Ik wilde geen wedstrijden kijken", steekt Jorginho val wal tegenover Sky Sport Italia. "Ik ging op reis met mijn gezin. Ik heb alleen een paar wedstrijden van vrienden bekeken die aan het spelen waren, maar ik wist niet eens hoe laat die begonnen."

Jorginho laat weten dat hij geen behoefte had om naar wedstrijden te kijken wegens desinteresse. "Ik wilde niet kijken, ik was niet geïnteresseerd. Tegen het einde was de voetballiefhebber Jorginho terug en heb ik iets gekeken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!