Transfernieuws

'United bedingt optie en verlengt contracten van vier spelers tot 2024'

'United bedingt optie en verlengt contracten van vier spelers tot 2024'

20-12-2022 17:19

Manchester United wil langer door met Marcus Rashford, Luke Shaw, Diogo Dalot en Fred. De Engelse club heeft de optie bedongen om een jaar te verlengen met de vier spelers.

Dat melden Engelse bronnen, waaronder Sky. De vier spelers hadden een contract dat in de zomer van 2023 afliep, maar nu lopen de contracten door tot 2024. David de Gea zit in eenzelfde situatie met zijn contract, maar het contract van de Spaanse doelman is nog niet opengebroken. Volgens Sky is de reden dat United liever een nieuw contract aan wil bieden aan de doelman.

Fred en Rashford vielen het afgelopen seizoen enigszins weg op Old Trafford, maar zijn weer opgeleefd onder de leiding van Erik ten Hag. Shaw was in het begin van het seizoen zijn positie kwijt als linksback en begon op de bank, maar speelde vervolgens Tyrell Malacia uit de basis. Shaw kon eveneens op een basisplek rekenen op het WK met Engeland. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!