Transfernieuws

'Wolves heeft beet en huurt Braziliaan, verplichte koopoptie van 50 miljoen'

'Wolves heeft beet en huurt Braziliaan, verplichte koopoptie van 50 miljoen'

20-12-2022 16:16

Wolverhampton Wanderers is eindelijk met Atlético Madrid rond voor de overname van Matheus Cunha. De Braziliaan komt niet in het hoofdstuk voor bij Los Colchoneros en vertrekt naar de Engelse club. 

Volgens transferexpert Fabrizio Romano zijn alle partijen mondelijk rond en worden de papieren de komende dagen in orde gemaakt. Wel moet de spits nog medische testen afleggen voordat de overeenkomst officieel kan worden gemaakt. Cunha verruilde in 2021 Hertha BSC voor Atlético, maar kan daar niet op veel speeltijd rekenen. De Braziliaan speelde dit seizoen pas 370 minuten in de Primera División.

Wolves huurt de spits van Atlético, maar heeft ook een verplichte koopoptie na de huur die rond de 40 à 50 miljoen euro ligt. Voor Wolves zal de spits geen minuut te vroeg komen: de club staat stijf onderaan in de Premier League en wist in de eerste vijftien wedstrijden pas acht keer te scoren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!