Nieuws

MARCA: wegen Sevilla en Isco scheiden na teleurstellende eerste seizoenshelft

MARCA: wegen Sevilla en Isco scheiden na teleurstellende eerste seizoenshelft

20-12-2022 15:19 Laatste update: 15:23
0

Sevilla en Isco nemen per direct afscheid van elkaar, meldt MARCA. Volgens de Spaanse sportkrant zal de nummer achttien van La Liga de contractontbinding op korte termijn wereldkundig maken.

In de wandelgangen gingen al langer geruchten rond dat het niet goed boterde tussen de clubleiding van Sevilla en Isco. Zo zou de voormalig middenvelder annex aanvaller van Real Madrid het onder meer aan de stok hebben gekregen met technisch directeur Monchi. Naar verluidt heeft Isco niet aan de verwachtingen van Sevilla voldaan, waardoor de Spanjaarden graag afscheid willen nemen van hem.

De dertigjarige voetballer uit Malaga speelde slechts vier en een halve maand in Andalusië. De Spanjaard heeft nog een contract voor anderhalf jaar bij Sevilla, maar zal per direct vertrekken. Hij speelde negentien wedstrijden in het shirt van Sevilla, waarin Isco goed was voor één doelpunt en drie assists. De Champions League-treffer van de voormalig sterspeler van Real Madrid zorgde er uiteindelijk voor dat Sevilla eindigde als nummer drie in de groepsfase van het miljardenbal. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie