Nieuws

RKC maakt transfer wereldkundig: 'Verheugd dat Mats voor ons gekozen heeft'

RKC maakt transfer wereldkundig: 'Verheugd dat Mats voor ons gekozen heeft'

19-12-2022 20:20 Laatste update: 22:23

De kogel is door de kerk: Mats Seuntjens vertrekt per direct naar RKC Waalwijk. De aanvallende middenvelder tekent een contract tot het einde van het seizoen in het Mandemakers Stadion.

Dat bevestigt de eredivisionist via zijn officiële kanalen. Algemeen directeur Frank van Mosselveld is enorm blij met de komst van Seuntjens. "Mede door een aantal blessures binnen de selectie zijn we ons de afgelopen weken gaan oriënteren op aanvallende versterking. We zijn verheugd dat Mats voor ons gekozen heeft op basis van onze visie op het voetballen én hoe wij binnen RKC Waalwijk werken. Mats heeft specifieke kwaliteiten, kan op meerdere posities uit de voeten en is bovenal direct inzetbaar."

Seuntjens was transfervrij nadat Fortuna Sittard besloot om zijn contract te ontbinden. De aanvallende middenvelder gaf onlangs al aan met een goed gevoel terug te kijken op zijn periode in Limburg. "We haalden bijna play-offs voor Europees voetbal en we speelden een memorabele wedstrijd tegen NEC in het afgelopen seizoen. Het zijn prachtige herinneringen die we samen hebben mogen meemaken. Daar wil ik iedereen voor bedanken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!