Nieuws

'WK-sensatie op de radar van Europese topploegen: Barcelona zit op het vinkentouw'

'WK-sensatie op de radar van Europese topploegen: Barcelona zit op het vinkentouw'

19-12-2022 19:59
1

Josip Juranovic was één van de uitblinkers op het WK in Qatar. De verdediger werd met Kroatië in de halve finale uitgeschakeld, maar heeft wel de interesse gewekt van diverse Europese topploegen.

Juranovic speelde een sterk WK en heeft nu over belangstelling niet te klagen. Naast enkele ploegen uit de Premier League en Atlético Madrid zou FC Barcelona volgens Sky Sports achter de rechtsback aan zitten. Die positie is bij de Catalanen dun bezet. Daarnaast hebben Sergi Roberto en Héctor Bellerín een aflopend contract. Sergiño Dest lijkt niet in de plannen van Xavi Harnández voor te komen. De 27-jarige Juranovic lijkt daardoor de ideale kandidaat om de rechtsback positie te moeten gaan vervullen in Camp Nou.

Celtic lijkt echter niet happig op een vertrek van Juranovic. Voor het WK probeerde beide partijen nog tot een contractverlenging te komen, echter zonder succes. De WK-sensatie heeft nog een contract voor drieënhalf jaar waardoor Celtic de hoofdprijs kan vragen voor de Kroaat.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!