Nieuws

Update: Seuntjens vindt definitief nieuwe club en tekent voor half jaar bij RKC

Update: Seuntjens vindt definitief nieuwe club en tekent voor half jaar bij RKC

20-12-2022 09:41 Laatste update: 09:36

Mats Seuntjens heeft niet lang hoeven wachten op een nieuwe ploeg. De aanvaller heeft zich volgens ESPN voor de rest van het seizoen verbonden aan RKC Waalwijk.

Maandagmiddag trok Seuntjens nog de deur bij Fortuna Sittard achter zich dicht. Volgens technisch manager Sjoerd Ars was er geen chemie meer tussen de speler en de club uit Sittard. Hierdoor besloten beide partijen in goed overleg uit elkaar te gaan. Enkele uren later heeft de middenvelder al een nieuwe bestemming gevonden. RKC lijkt als nieuwe ploeg uit de koker te komen.

Seuntjens gaf zelf over zijn vertrek aan dat hij met een goed gevoel terug kijkt op de afgelopen twee seizoenen. "We haalden bijna play-offs voor Europees voetbal en we speelden een memorabele wedstrijd tegen NEC in het afgelopen seizoen. Het zijn prachtige herinneringen die we samen hebben mogen meemaken. Daar wil ik iedereen voor bedanken."

Definitief: Mats Seuntjes speelt de rest van het seizoen uit bij RKC Waalwijk. "Mede door een aantal blessures binnen de selectie zijn we ons de afgelopen weken gaan oriënteren op aanvallende versterking. We zijn verheugd dat Mats voor ons gekozen heeft op basis van onze visie op het voetballen én hoe wij binnen RKC Waalwijk werken", aldus algemeen directeur Frank van Mosselveld op de clubsite van de Brabanders. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!