Nieuws

'Vertrekwens Martial wordt mogelijk ingewilligd: Juventus geïnteresseerd in spits'

'Vertrekwens Martial wordt mogelijk ingewilligd: Juventus geïnteresseerd in spits'

16-12-2021 10:01 Laatste update: 10:57

Anthony Martial staat in de belangstelling van Juventus. De aanvaller van Manchester United gaf vorige week bij monde van zijn zaakwaarnemer aan te willen vertrekken bij The Red Devils. Een overstap naar Turijn lonkt voor de Fransman.  

Dat meldt de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport. De prestaties van Juventus in de Serie A zijn ondermaats en dat komt mede door het gebrek aan scorend vermogen. Tot nu toe was De Oude Dame slechts 23 keer trefzeker in zeventien wedstrijden in de competitie. Meerdere grote namen, zoals Edinson Cavani en Mauro Icardi, werden eerder al aan de Italianen gelinkt. Daar komt met de naam van Martial een nieuwe kandidaat bij.  

Vorige week gaf zaakwaarnemer Philippe Lamboley aan dat de 26-jarige international van Frankrijk wil vertrekken. "Hij wil gewoon spelen. Hij wil niet blijven in januari en ik ga binnenkort met de club in gesprek." De haalbaarheid van Martial hangt samen met het eventuele vertrek van Aaron Ramsey, Arthur en Dejan Kulusevski. Daarnaast weet de gezaghebbende Italiaanse krant dat de Bianconeri ook openstaan voor aanbiedingen van andere clubs. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!