Breaking news

Aanvoerder Mats Seuntjens vertrekt per direct bij Fortuna Sittard

Aanvoerder Mats Seuntjens vertrekt per direct bij Fortuna Sittard

19-12-2022 13:03 Laatste update: 13:09

Fortuna Sittard en Mats Seuntjens gaan in goed overleg per direct uit elkaar. De oorspronkelijke verbintenis van de aanvoerder liep aanvankelijk nog een half jaar door. 

Fortuna Sittard laat via de officiële kanalen weten dat de wegen van Seuntjens en de club zich per direct scheiden. De dertigjarige Bredanaar arriveerde in 2020 bij de Limburgse club na een avontuur bij het Turkse Genclerbirligi Ankara. Seuntjens was in de eerste seizoenshelft goed voor twaalf wedstrijden, waarin hij één assist gaf.

Seuntjens kijkt met een goed gevoel terug op zijn tijd in Sittard. "Er waren pieken en dalen, maar ik kijk met een tevreden gevoel terug op de afgelopen twee jaar. We haalden bijna play-offs voor Europees voetbal en we speelden een memorabele wedstrijd tegen N.E.C. in het afgelopen seizoen. Het zijn prachtige herinneringen die we samen hebben mogen meemaken. Daar wil ik iedereen voor bedanken", laat de voetballer weten op de clubsite.

Technisch manager Sjoerd Ars licht het vertrek van Seuntjens toe. "Mats is ruim twee seizoenen enorm belangrijk geweest voor ons. In de laatste weken kwamen we echter tot de conclusie dat de chemie tussen beide was uitgewerkt. We hebben daarom de afgelopen periode meermaals met elkaar gesproken en zien dit als beste oplossing voor beide partijen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!