Transfernieuws

Athletic: Manchester United derde Engelse club die mikt op handtekening Kudus

Athletic: Manchester United derde Engelse club die mikt op handtekening Kudus

19-12-2022 09:22 Laatste update: 10:18

Mohammed Kudus heeft met Manchester United nog meer Engelse interesse gewekt. De Ghanees stond al in de belangstelling van Liverpool en Everton, maar manager Erik ten Hag zou hem ook wel in zijn selectie willen hebben.

Dat meldt The Athletic. Kudus is een bekende van Ten Hag aangezien het duo twee jaar samenwerkte bij Ajax. Nadat de Nederlander naar Manchester United vertrok, verloor hij de 22-jarige middenvelder wat uit het oog, maar na zijn prestaties op het WK in Qatar is hij weer in beeld geraakt.

Hoe concreet de belangstelling daadwerkelijk is, is de vraag. Naast Manchester United zou Kudus ook hoog op de lijst staan bij Everton, Liverpool, Borussia Dortmund en clubs uit Frankrijk. Met eerstgenoemde club was de Ghanees afgelopen zomer al rond, maar Ajax wilde hem toen niet laten gaan.

Kudus is niet de enige middenvelder die aan Manchester United wordt gelinkt. Ook Frenkie de Jong (FC Barcelona) en Jude Bellingham (Borussia Dortmund) zouden wel eens naar Old Trafford gehaald kunnen worden. Volgens de kwaliteitskrant zou ook Gonçalo Ramos (Benfica) in beeld zijn om de spitspositie te versterken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

No Poll