Transfernieuws

Suárez (36) kan op interesse rekenen: 'We moeten gewoon geduld hebben'

Suárez (36) kan op interesse rekenen: 'We moeten gewoon geduld hebben'

18-12-2022 11:13

Luis Suárez loopt over enkele weken uit zijn contract bij Club Nacional, maar mag direct op interesse rekenen uit een ander Zuid-Amerikaans land. Het Mexicaanse Cruz Azul hoopt de 36-jarige topspits te verleiden. 

De nummer zeven van Mexico hoopt Suárez in Zuid-Amerika te houden met een lucratief aanbod. "Ik heb nog geen nieuws, maar we zijn inderdaad in onderhandeling. We Luis Suárez naar onze club halen, we moeten gewoon geduld hebben en ook op zoek gaan naar een of twee andere versterkingen", stelt clubpresident Victor Velázquez.

Suárez heeft in zijn lange loopbaan de nodige topclubs afgewerkt. Ajax pikte de aanvaller op bij FC Groningen en na een aantal jaar vertrok de Uruguyaan naar Liverpool FC. Na een succesvolle periode in Engeland stapte de speler over naar FC Barcelona en vervolgens Atlético Madrid. Bij de Uruguayaanse nationale ploeg kon Suárez geen indruk maken: de aanvaller maakte geen fitte indruk en wist niet te scoren in Qatar. Uruguay werd door Zuid-Korea uitgeschakeld na een stunt tegen Portugal. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!