Nieuws

'PSV houdt rekening met winters vertrek Gakpo en heeft vervanger al op het oog'

'PSV houdt rekening met winters vertrek Gakpo en heeft vervanger al op het oog'

18-12-2022 07:21

Mocht Cody Gakpo in de winter vertrekken bij PSV, dan zullen de Eindhovenaren zeker de transfermarkt op gaan voor een vervanger. De naam van Jesper Karlsson zingt rond, maar volgens het Eindhovens Dagblad is de vraagprijs een flink struikelblok.

Gakpo speelde een sterk WK waardoor de 'Eintovenaar' op de radar staat van alle Europese topploegen. Bij PSV houden ze daarom ook rekening met een winters vertrek. Mocht dat gebeuren dan zullen de Eindhovenaren zich volgens de krant gaan roeren op de transfermarkt. Karlsson werd in de zomer al genoemd als mogelijke opvolger van Gakpo en staat ook nu in de nadrukkelijke belangstelling van PSV. AZ zou echter twintig miljoen euro verlangen voor de 24-jarige Zweed. Of de Eindhovenaren daar aan zullen voldoen is nog maar de vraag. Het transferrecord van PSV staat momenteel nog op veertien miljoen euro dat werd betaald voor Mateja Kezman.

Naast Karlsson wordt ook de naam van Viktor Tsygankov genoemd. De Oekraïner staat onder contract bij Dinamo Kiev, maar is in de zomer transfervrij. Hierdoor is de 25-jarige aanvaller een interessante optie. Naar verwachting zal de transfersom voor Tsygankov aanzienlijk lager zijn dan die van Karlsson.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!