Nieuws

Slot baalt van nieuwe blessure: 'Na Timber en Kökçu de eerste in de pikorde'

Slot baalt van nieuwe blessure: 'Na Timber en Kökçu de eerste in de pikorde'

17-12-2022 23:25 Laatste update: 23:57

Arne Slot baalt van de blessures waarmee de Feyenoord-selectie te kampen heeft. Onder meer Mats Wieffer is geblesseerd geraakt bij de Rotterdammers.

Wieffer liep in de voorbereiding op het seizoen ook al een zware blessure op en hij lijkt nu weer een aantal weken uit de roulatie te zijn. "Dat Mats wederom in de voorbereiding geblesseerd is geraakt is voor hem heel vervelend", vertelt Slot tegenover Voetbal International. "Hij is een stuk verder dan een half jaar geleden. Dat hij nu weer weg is gevallen is heel jammer voor hem, ik ben bang dat het wel een paar weken gaat duren." 

De kans bestaat dat Feyenoord door de blessure van Wieffer een nieuwe middenvelder gaat aantrekken. "Als dat ernstiger is dan we hopen moeten we ook dat kritisch bekijken. Op ons middenveld is hij na Quinten Timber en Orkun Kökçu de eerste in de pikorde. Dus ik heb geen directe wensen, maar we moeten een aantal situaties scherp volgen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!