Nieuws

Trotse Modric gaat door als international: 'Kroatië is geen wonder meer'

Trotse Modric gaat door als international: 'Kroatië is geen wonder meer'

17-12-2022 19:53

Luka Modric gaat door als international van Kroatië. De 37-jarige middenvelder is trots op zijn ploeg en denkt eraan om afscheid te nemen als international na de finaleronde van de Nations League.

"Ik blijf speler van het nationale team. Ik wil absoluut blijven!", reageerde Modric na afloop van de gewonnen troostfinale tegen Marokko (2-1) voor de camera van het Kroatische HTV. "Het was mijn laatste wedstrijd op een WK, maar veel meer dan dat kan ik er nog niet over zeggen. Wat de toekomst brengt, moeten we afwachten. Ik wil in elk geval doorgaan tot de finaleronde van de Nations League."

De ervaren middenvelder is trots op wat hij tot dusver heeft bereikt met de nationale ploeg. "Kroatië is geen wonder meer, maar we laten zien constant te kunnen presteren. Mensen kunnen ons niet meer zien als een dark horse, maar als een grootmacht in het voetbal. We wilden goud. Dat is ons helaas niet gelukt, maar we kunnen trots zijn op wat we hebben gedaan en hoe we hebben gespeeld. Laten we nu plezier hebben en genieten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie