Nieuws

Deschamps kampt met twijfelgevallen voor WK-finale: drietal nog onzeker

Deschamps kampt met twijfelgevallen voor WK-finale: drietal nog onzeker

17-12-2022 10:39

Didier Deschamps is nog in het ongewisse wat betreft zijn selectie voor de WK-finale van aankomende zondag. De bondscoach van Frankijk kampt met een gehavende selectie, waarin meerdere spelers leiden aan een virus.

Het gaat om Raphael Varane, Kingsley Coman en Ibrahimia Konaté. Het drietal sloeg de vrijdagtraining over wegens griepklachten en is dan ook niet zeker van deelname aan de prestigestrijd tegen Argentinië.

"Ik heb ons hotel vroeg verlaten om hier te kunnen zijn", begon Deschamps zaterdag op de afsluitende persconferentie. "De meeste spelers lagen nog op bed. Ik moet even afwachten. In de loop van de dag krijg ik meer informatie", klinkt het.

Het is niet de eerste keer dit toernooi dat spelers de training moesten laten schieten wegens een virus. Ook Adrien Rabiot en Dayot Upamecano ondervonden de nodige problemen. Het tweetal was onzeker voor de halve finale tegen Marokko en speelden dan ook niet mee.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!