Nieuws

Slot geeft update over Feyenoord-kwartet: 'Gelukkig nog drie weken de tijd'

Slot geeft update over Feyenoord-kwartet: 'Gelukkig nog drie weken de tijd'

16-12-2022 18:41 Laatste update: 18:46

Op het trainingskamp van Feyenoord ontbraken vrijdag vier spelers. Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, Oussama Idrissi en Danilo kwakkelen allemaal met blessures, maar trainer Arne Slot zegt dat er geen reden tot paniek is. 

Slot stelt tegenover ESPN dat de spelers niet lang buiten de lijnen zullen staan. "Idrissi is destijds uitgevallen met een hamstringklacht en heeft nu ergens anders last van. Dat is wel jammer en ook wel vervelend, want één van de belangrijkste dingen is fit zijn, vooral in de opbouwing. De verwachting is wel dat ze alle vier snel weer aan gaan sluiten.

De oefenmeester stelt dat de lange voorbereiding wel één positieve kant heeft. "Nu hebben ze twee pittige weken gemist en dat is niet prettig. We hebben het geluk dat deze voorbereiding niet twee weken, maar vijf weken duurt. Dan hebben de jongens in ieder geval nog even tijd om fit te worden." Mats Wieffer blesseerde zich onlangs ook, maar bij de middenvelder is de vrees op een langdurige uitschakeling groter.

Feyenoord gaat aan kop in de Eredivisie en hoefde veel meer minder internationals af te leveren dan concurrenten Ajax en PSV. Momenteel ontbreken alleen Sebastian Szymanski en Justin Bijlow nog vanwege recente WK-optredens.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!