Transfernieuws

Slot stopt gerucht de doofpot in: 'Er speelt niks concreets, dat zag je vandaag'

Slot stopt gerucht de doofpot in: 'Er speelt niks concreets, dat zag je vandaag'

16-12-2022 18:17

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft bevestigd dat Alireza Jahanbakhsh niet op het punt staat een transfer te maken in januari. Er is de nodige interesse voor de Iraniër, maar volgens de oefenmeester van de Rotterdammers er niks concreets aan de gang. 

De afgelopen tijd komen steeds meer geruchten uit Griekenland dat topclub Panathinaikos de aanvaller wil huren van Feyenoord. De zaakwaarnemer van Jahanbakhsh bevestigde eveneens dat er interesse is. "In goede spelers is altijd interesse en zijn er geruchten", stelt Slot tegenover RTV Rijnmond.

"Maar hij is met zijn hoofd nog volledig bij Feyenoord, dat zag je vandaag ook", besluit Slot. Jahanbakhsh was in het oefenduel met Stade Rennais goed voor een assist. De 29-jarige Iraniër kwam in 2021 over van Brighton & Hove Albion FC en tekende een contract tot 2024 bij de Rotterdammers, met de optie voor een extra seizoen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!