Opstellingen

Slot kiest voor sterke opstelling in oefenduel met Franse topploeg

Slot kiest voor sterke opstelling in oefenduel met Franse topploeg

16-12-2022 14:51 Laatste update: 14:58

Feyenoord heeft de opstelling voor het oefenduel met Stade Rennes naar buiten gebracht. Arne Slot doet vanaf de eerste minuut beroep op de nodige vaste basiskrachten, waaronder Santiago Gimenez.

De Mexicaanse spits wordt in de 4-3-3 formatie waarin Feyenoord aantreedt geflankeerd door Patrik Walemark en Igor Paixão. Het middenrif wordt gevormd door de controleurs Quinten Timber en Orkun Kökcü. Als aanvallende middenvelder staat Javaîro Dilrosun opgesteld.

Op doel staat Timon Wellenreuther, aangezien Justin Bijlow nog van vakantie geniet na zijn deelname aan het WK met het Nederlands elftal. Voor hem staan Marcus Holmgren Pedersen, David Hancko, Jacob Rasmussen en Marcos López opgesteld. Mats Wieffer moet genoegen nemen met een plek op de bank. Feyenoord trapt in Portugal om 15.30 uur af tegen de huidige nummer drie van de Ligue 1.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Hancko, Rasmussen, Lopez; Timber, Kökcü, Dilrosun; Wålemark, Gimenez, Paixão.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!