Transfernieuws

'Sevilla ziet goudmijn terugkeren van WK en stelt prijskaartje vast op 30 miljoen'

'Sevilla ziet goudmijn terugkeren van WK en stelt prijskaartje vast op 30 miljoen'

15-12-2022 14:09
1

Sevilla heeft handenwrijvend naar het WK zitten kijken. De Spaanse club zag zijn sluitpost Yassine Bounou uitblinken bij WK-verrassing Marokko en heeft zijn prijskaartje daar op aangepast.

Volgens Estadio Deportivo zullen clubs die Bounou binnen willen halen liefst dertig miljoen euro neer moeten tellen. De Marokkaanse goalie werd in 2020 voor slechts vier miljoen euro van Girona gehaald, maar de club uit Andalusië wil daar nu een veelvoud van terug zien.

Volgens het Spaanse medium zouden er meerdere clubs geïnteresseerd zijn in Bounou. Onder meer Manchester United, Aston Villa en Bayern München zouden aan de Marokkaan denken. Laatstgenoemde club wil koste wat kost een nieuwe keeper aantrekken, aangezien Manuel Neuer er door een beenbreuk tot het einde van het seizoen uit ligt.

De goede prestaties van Bounou zijn ook in de statistieken terug te zien. De Marokkaanse goalie hield vier keer de nul. Tegen Frankrijk kreeg hij zijn eerste twee tegendoelpunten om de oren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!