Nieuws

Zucht van opluchting uit ziekenboeg van Feyenoord: Trauner hervat groepstraining

Zucht van opluchting uit ziekenboeg van Feyenoord: Trauner hervat groepstraining

15-12-2022 12:47
0

Gernot Trauner heeft de groepstraining van Feyenoord weer hervat. De Oostenrijker ontbrak het eerste deel van de voorbereiding op de tweede seizoenshelft wegens een blessure, maar die zorgen lijkt trainer Arne Slot nu weg te kunnen stoppen.

Trauner ontbrak op de trainingen en tijdens de gewonnen oefenwedstrijden tegen KV Oostende (2-0) en Racing Strasbourg (1-0) wegens een blessure, maar al snel werd bekend dat die wel mee bleek te vallen. Dat lijkt echt zo te zijn, aangezien de verdediger zich heeft aangesloten bij de groepstraining tijdens het trainingskamp in Portugal.

Naast Trauner waren ook Danilo en Lutsharel Geertruida niet okselfris. Laatstgenoemde heeft zich wel op het trainingsveld gemeld met een persoonlijke hersteltrainer, die ook Oussama Idrissi onder zijn hoede neemt. De aanvaller van Marokkaanse komaf viel begin oktober uit met een hamstringblessure, waar hij weer langzaam van hersteld. Een rentree van Idrissi zal volgens Feyenoord-watcher Dennis van Eersel nog wel even op zich wachten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie