Nieuws

Opmerkelijke overstap: Streppel verlaat Roda JC voor avontuur bij oude liefde

Opmerkelijke overstap: Streppel verlaat Roda JC voor avontuur bij oude liefde

15-12-2022 11:42

Jurgen Streppel is de nieuwe technisch manager van Helmond Sport. De huidig trainer van Roda JC gaat vanaf aanstaande zaterdag aan de slag in zijn nieuwe functie bij de Brabanders, zo maakt de club via de officiële kanalen bekend.   

Ondanks een doorlopend contract bij de Limburgers, besluit Streppel van de huidige nummer negen van de Keuken Kampioen Divisie naar de nummer achttien van de ranglijst over te stappen. "Aan Helmond Sport heb ik veel te danken", verklaart hij zijn keuze om van werkgever te veranderen.   
  
In het verleden kwam Streppel tot 250 duels in de hoofdmacht van Helmond Sport. "Zowel als speler en als trainer is mijn loopbaan in het betaald voetbal begonnen bij Helmond Sport. De club is ambitieus en ik kijk er naar uit om de uitdagingen van de club voor de komende jaren verder vorm te geven."  
  
Reactie Roda JC  
  
De Limburgers balen van het vertrek van de hoofdtrainer. 'We nemen afscheid van een zeer gewaardeerde trainer, die in de relatief korte tijd bij de club positief zijn stempel op het elftal en de prestaties heeft weten te drukken', schrijft de club in een persbericht op de eigen website

'Met een attractief en energieke speelstijl hebben we mede onder leiding van Jurgen de weg omhoog ingeslagen. Het doet dan ook pijn om afscheid te nemen van elkaar. We zijn Jurgen dankbaar voor zijn tomeloze inzet en het fantastische werk bij de club en wensen hem veel geluk bij Helmond Sport.' 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!