Transfernieuws

'Chelsea dicht bij komst Leipzig-duo, komst Ronaldo niet aan de orde'

'Chelsea dicht bij komst Leipzig-duo, komst Ronaldo niet aan de orde'

15-12-2022 11:01 Laatste update: 11:27

Volgens Fabrizio Romano gaat Chelsea in de winter de transfermarkt op om een nieuwe spits aan te trekken. Er liggen meerdere opties op tafel weet de transfergoeroe, hoewel de komst van Cristiano Ronaldo naar Stamford Bridge niet tot de opties behoort.

Eén deal die er hoe dan ook van gaat komen is de transfer van Christopher Nkunku, maar pas in de zomer van 2023. "Het is bijna helemaal klaar voor de zomer, alles is rond", zegt Romano in een video-item op zijn Youtube-kanaal.

De prioriteit in de winter zal liggen bij het aantrekken van een nieuwe aanvaller. "In januari willen ze een nieuwe spits. Ze verkennen de markt en zullen de tijd nemen, meerdere namen liggen op tafel. Onderhandelingen zullen in de komende dagen beginnen. Chelsea en Ronaldo is momenteel geen optie."

Daarnaast zijn The Blues nog altijd druk bezig om de komst van Kroatië-uitblinker - en tevens RB Leipzig-speler - Josko Gvardiol af te ronden. "Meerdere clubs zitten achter hem aan, maar nog niets is rond. Chelsea werkt aan deze deal en ziet in hem de nieuwe centrale verdediger."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!