Nieuws

Vuurtje opgestookt in aanloop naar finale: 'Messi is niet de beste ter wereld'

Vuurtje opgestookt in aanloop naar finale: 'Messi is niet de beste ter wereld'

15-12-2022 10:30

Aurelién Tchouaméni heeft voorzichtig wat olie op het vuur gegooid in aanloop naar de finale tegen Argentinië. De international van Les Bleus zegt niet bang te zijn voor Linonel Messi en noemt Kylian Mbappé 's werelds beste speler.

Na afloop van het duel met Marokko kwam de Real Madrid-middenvelder ter ore dat zijn landgenoot Antoine Griezmann Messi de beste speler van de wereld vond, waarop hij zich genoodzaakt voelde om te reageren. "Voor mij is Kylian de beste... En dat zal hij zondag bewijzen", wordt Tchouaméni opgetekend door TyC Sports.

Tegelijkertijd benadrukt de Fransman dat Messi en Mbappé de beste spelers van het WK in Qatar zijn. "Het zijn twee ongelofelijke spelers, alhoewel voetbal wordt gespeeld door 22 voetballers", voegt hij er fijntjes aan toe. "Het zal moeilijk worden om te scoren, maar we gaan allemaal samenwerken om het te bereiken. We gaan een plan maken, herstellen en toewerken naar de wedstrijd. Messi zal er zijn, maar Argentinië heeft ook nog tien andere spelers." aldus de 22-jarige Tchouaméni.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!