Opstellingen

Vermoedelijke opstelling: Frankrijk start met vaste elf inclusief 'ziek' duo

Vermoedelijke opstelling: Frankrijk start met vaste elf inclusief 'ziek' duo

14-12-2022 07:32

Frankrijk neemt het woensdagavond om 20.00 uur op tegen Marokko in de halve finale van het WK. Het Algemeen Dagblad verwacht dat Didier Deschamps met zijn vertrouwede basiself begint.

De Fransen maakten zich dinsdag zorgen om de fitheid van Dayot Upamecano en Adrien Rabiot. Het duo moest de laatste training aan zich voorbij laten gaan wegens. Ziekte. Upamecano had de training daarvoor ook al gemist wegens flinke keelpijn, terwijl Rabiot ziek en verkouden was. Toch lijken de twee op tijd hersteld van hun ziek zijn.

Upamecano wordt met Raphaël Varane in het centrum verwacht, terwijl Theo Hernández en Jules Koundé het zoals gewoonlijk weer flankeren met Hugo Lloris erachter onder de lat. Rabiot start op het middenveld met Aurélien Tchouaméni naast zich en Antoine Griezmann op tien. Kylian Mbappé, Olivier Giroud en Ousmane Dembélé vormen de vaste voorhoede.

Vermoedelijke opstelling: Lloris; Koundé, Varane, Upamecano, Hernández; Tchouaméni, Rabiot, Griezmann; Dembélé, Giroud, Mbappé

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!