Nieuws

Richarlison laat gezicht van zichzelf, Ronaldo en Neymar op eigen rug tatoeëren

Richarlison laat gezicht van zichzelf, Ronaldo en Neymar op eigen rug tatoeëren

13-12-2022 21:26
1

Richarlison is bezig een bijzondere tattoo op zijn rug te laten zetten. Na de uitschakeling van Brazilië op het WK heeft de aanvaller besloten de gezichten van de Braziliaanse Ronaldo, Neymar Jr. en zichzelf groot op zijn rug te tatooëren. 

Op de Instagram van Richarlison is te zijn hoe de blauwdruk levensgroot op zijn rug te bewonderen is. Via sociale media wordt met gemengde gevoelens gereageerd op het kunstwerk. Richarlison zal zeker niet de eerste speler zijn met een tattoo van zichzelf: Leroy Sané heeft zijn gehele rug bedekt met een tattoo van zichzelf, juichend. 

Het hoofd van Neymar is inmiddels ingekleurd en daar zijn de reacties over verdeeld. Richarlison debuteerde in Qatar op het WK en liet een prima indruk achter. De aanvaller van Tottenham Hotspur was drie keer trefzeker en gaf een assist in vier wedstrijden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!