Nieuws

'Werner herstelt sneller dan verwacht en is mogelijk na winterstop inzetbaar'

'Werner herstelt sneller dan verwacht en is mogelijk na winterstop inzetbaar'

13-12-2022 19:03

Timo Werner herstelt sneller dan verwacht van een spierscheur en is mogelijk direct na de winterstop inzetbaar, schrijft BILD. De Duitse spits is mogelijk al wedstrijdfit wanneer RB Leipzig het tegen Bayern München moet opnemen.

Het dagblad schrijft dat Werner dagelijks in de fysioruimte te vinden is en snelle voortgang boekt wat zijn herstel betreft. Werner heeft zijn krukken en wandelschoenen niet meer nodig en heeft deze weggedaan. Werner zou maandenlang uit de roulatie liggen, maar de kans op speelminuten is vanaf 20 januari ineens reëel. 

Werner is deze week op vakantie, maar ook daar werkt de spits aan zijn herstel in een revalidatiecentrum van Red Bull. In Dubai werkt de goaltjesdief verder aan zijn herstel. Werner moest het WK laten schieten vanwege zijn blessure. Duitsland kwam in Qatar niet verder dan de groepsfase. Japan ging er met de groepswinst vandoor, Japan werd knap tweede.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!