Transfernieuws

Romano: Laimer gaat lange verbintenis aan met Bayern, Premier League uit de race

Romano: Laimer gaat lange verbintenis aan met Bayern, Premier League uit de race

13-12-2022 14:59

Konrad Laimer gaat zijn carrière vervolgen bij Bayern München, meldt transferexpert Fabrizio Romano. Die Rekordmeister zat de afgelopen maanden achter de middenvelder aan en kan volgend seizoen gebruik maken van de Oostenrijker.

Laimer zal vanaf volgend seizoen actief zijn bij de Duitse gigant en tekent naar verluidt een vijfjarig contract. Bayern heeft nog enkele maanden de tijd om de onderhandelingen af te ronden, maar het contract lijkt in grote lijnen al rond. Bayern probeerde in de zomer al de Oostenrijker aan te trekken, maar destijds ging er een streep door die overstap. Enkele Premier League-clubs hadden zich ook gemeld voor Laimer, maar de middenvelder wil in Duitsland blijven.

Een vertrek van Laimer bij RB Leipzig is mogelijk interessant voor Feyenoord: Die Roten Bullen waren in de zomer al geïnteresseerd in Orkun Kökçü en zijn de Turkse middenvelder nog niet vergeten. Mogelijk klopt Leipzig op de deur bij Feyenoord om Kökçü als mogelijke vervanger aan te trekken. Het contract van de middenvelder loopt tot 2025 door in Rotterdam, waardoor Feyenoord een fraai bedrag kan vragen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!