Transfernieuws

'Interesse voor Feyenoorder neemt toe bij vertrek van Laimer bij Leipzig'

'Interesse voor Feyenoorder neemt toe bij vertrek van Laimer bij Leipzig'

13-12-2022 14:18
4

Orkun Kökçü kan op extra interesse rekenen van RB Leipzig als Konrad Laimer daadwerkelijk naar Bayern München vertrekt aan het einde van het seizoen. De middenvelder van Feyenoord stond in juni al op de kaart bij Die Roten Bullen, maar dat zal alleen maar toenemen.

Volgens 1908.nl is Leipzig Kökçü zeker niet vergeten. De club klopte in juni al aan bij Feyenoord voor een mogelijke transfer, maar dat kwam er niet van. Destijds was Sevilla de enige andere gegadigde, maar de Turkse middenvelder bleef in Rotterdam. Bayern München probeerde Laimer al in de zomer te halen, maar dat lukte niet. De Duitse topclub hoopt na dit seizoen wél toe te slaan en Laimer transfervrij binnen te halen.

Bij een vertrek van Laimer zal de club nog harder op zoek gaan naar een middenvelder. Kökçü beleefde het afgelopen seizoen een topjaar bij Feyenoord, viel in het begin van dit seizoen ietwat tegen, maar is inmiddels weer op zijn oude niveau te vinden. Het contract van Kökçü loopt tot 2025 door bij Feyenoord, dat na de winterstop knap eerste staat in de Eredivisie. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!