Nieuws

'Richarlison blesseerde zich in warming-up en staat zeker een maand aan de kant'

'Richarlison blesseerde zich in warming-up en staat zeker een maand aan de kant'

13-12-2022 11:39
0

Volgens het Britse tabloid The Daily Mail staat Richarlison minstens een maand aan de kant. De Braziliaanse WK-ster keerde maandag terug bij zijn club Tottenham Hotspur, waar scans uitwezen dat hij een hamstringblessure heeft.

Richarlison blesseerde zich afgelopen vrijdag tijdens de warming-up van de WK-kwartfinale tussen Brazilië en Kroatië. Desondanks speelde hij maar liefst 84 minuten. De Goddelijke Kanaries konden hun favorietenrol niet waarmaken. Ze werden na strafschoppen uitgeschakeld. Gezien de huidige situatie was het wellicht beter geweest dat Richarlison destijds niet had gespeeld. De Spurs rekenen erop hem namelijk zeker een maand te moeten missen.

De Braziliaan, die op het WK driemaal trefzeker was, gaat bij de Noord-Londenaren de concurrentiestrijd aan met een andere topspits; Harry Kane. Ook hij meldde zich alweer bij zijn club na in kwartfinales met Engeland uitgeschakeld te zijn door Frankrijk. De spelers krijgen echter geen rust. Op Tweede Kerstdag wordt de Premier League alweer hervat. Tottenham Hotspur neemt het dan op tegen Brighton.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie