Transfernieuws

'Rosario kan na twee jaar in de Ligue 1 overstap maken naar de Serie A'

'Rosario kan na twee jaar in de Ligue 1 overstap maken naar de Serie A'

13-12-2022 07:10

Pablo Rosario kan rekenen op interesse van Sampdoria. Dat meldt Gianluca Di Marzio.

De doorgaans goed ingevoerde Di Marzio meldt dat Sampdoria naar mogelijkheden zoekt om het elftal te versterken tijdens de winterse transferperiode. Rosario zou een van de transfertargets zijn. De middenvelder maakte in de zomer van 2021 voor zes miljoen euro de overstap van PSV naar OGC Nice en is over het algemeen basisspeler bij de Ligue 1-club.

Rosario kwam inmiddels tot 54 duels voor Nice waarin hij twee assists gaf. De verdedigend ingestelde spelverdeler heeft nog een contract tot medio 2026. Mocht Sampdoria daadwerkelijk een poging wagen voor de middenvelder, dan zal er dus een geldbedrag op tafel moeten worden gelegd. De marktwaarde van Rosario wordt momenteel geschat op zeven miljoen euro.

Sampdoria hoopt met nieuwe impulsen op een ommekeer. De Serie A-club pakte in de laatste vijftien wedstrijden maar zes punten en staat daarmee voorlaatste in de Italiaanse competitie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!