Nieuws

Ten Hag eist WK-vorm van Maguire bij terugkeer: 'Daar duidelijk goed genoeg'

Ten Hag eist WK-vorm van Maguire bij terugkeer: 'Daar duidelijk goed genoeg'

12-12-2022 23:38
0

Manager Erik ten Hag wil dat Harry Maguire zijn goede vorm op het WK doorzet in clubverband. De verdediger krijgt bij Manchester United veel kritiek te verduren, maar speelde een prima WK met Engeland. 

Engeland werd in de kwartfinale van het WK uitgeschakeld door Frankrijk en daarom mogen de spelers van The Three Lions de spullen pakken en terugkeren naar hun clubs. Ten Hag beleefde in het begin van het seizoen een lastige start bij The Red Devils en voornamelijk de verdediging zag er toen niet goed uit. Harry Maguire kreeg als centrale verdediger en aanvoerder de meeste kritiek te verwerken. 

Ten Hag geeft het WK als voorbeeld en stelt dat Maguire zeker het gewenste niveau kan halen. "Het wordt mij vaak gevraagd of hij goed genoeg is om voor mij te spelen. Het is duidelijk dat hij op het hoogste niveau mee kan", is de conclusie van Ten Hag na het WK, opgetekend door de BBC. 

Manchester United treft Burnley op 21 december voor de achtste finale van de League Cup. Op 27 december gaat de club verder in de Premier League en is promovendus Nottingham Forest de tegenstander.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie