Transfernieuws

Sky: Bayern nu al in gesprek met WK-revelatie om geblesseerde Neuer te vervangen

Sky: Bayern nu al in gesprek met WK-revelatie om geblesseerde Neuer te vervangen

12-12-2022 21:26

Bayern München heeft al contact gelegd met doelman Dominik Livakovic om de langdurig geblesseerde Manuel Neuer te vervangen, meent de Duitse tak van Sky. De Kroaat beleeft een geweldig WK en wordt daarom bekeken door meerdere topclubs.

Volgens de doorgaans betrouwbare Florian Plettenberg zijn de gesprekken in de beginnende fase. Livakovic speelt dinsdag met Kroatië in de halve finale tegen Argentinië en het is mede aan de doelman te danken dat het land nog op het WK te vinden is. 

Neuer brak recent zijn been tijdens een ski-ongeluk en zal lange tijd moeten revalideren van zijn blessures. Bayern wil zo snel mogelijk toeslaan en Livakovic vastleggen voordat andere topclubs een dergelijk idee krijgen. 

Livakovic is de ontdekking van dit WK. De 27-jarige sluitpost staat al sinds 2015 onder de lat van Dinamo Zagreb, dat een mooi bedrag mag verwachten voor de doelman. Livakovic ligt tot 2024 onder contract bij de club. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!