Transfernieuws

'Megabiedingen komen binnen voor Gvardiol na grandioos WK-optreden'

'Megabiedingen komen binnen voor Gvardiol na grandioos WK-optreden'

11-12-2022 17:25

Kroatië mag zich halve finalist noemen op het WK in Qatar en dat komt mede door de diensten van Joško Gvardiol. De verdediger blinkt uit bij de nationale ploeg en mede daarom hebben drie clubs al een megabod gedaan op de pas twintigjarige Kroaat.

Volgens het Kroatische Jutarnji heeft RB Leipzig al drie grote biedingen mogen ontvangen voor de nog zo jonge verdediger. Er is volop interesse voor de verdediger in de Premier League. Manchester City zou ruim honderd miljoen euro overhouden voor de verdediger, Manchester United volgt met 95 miljoen euro en ook Chelsea denkt aan een bod van 90 miljoen euro. 

Gvardiol heeft zelf aangegeven in de Premier League te willen spelen. Bayern München is ook geïnteresseerd, maar de club strooit meestal niet met dergelijke bedragen en de Kroaat speelt liever in Engeland. Bronnen van Foot Mercato melden dat ook Real Madrid en FC Barcelona de verdediger in de gaten houden. 

Kroatië speelt dinsdag de halve finale van het WK tegen Argentinië. De Kroaten schakelden tegen alle verwachtingen in Brazilië uit, Argentinië ging door na strafschoppen ten koste van Oranje.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!