Nieuws

Lof voor zoon van Mark van Bommel: 'Hij gaat richting de top van de Eredivisie'

Lof voor zoon van Mark van Bommel: 'Hij gaat richting de top van de Eredivisie'

11-12-2022 17:11

Ruben van Bommel beleeft een uitstekende periode bij MVV Maastricht. De zoon van Mark van Bommel wist zondag weer te scoren en Hans Kraay Jr. denkt dat de vleugelspeler een grote toekomst tegemoet gaat.

Kraay spreekt met mooie woorden over de zoon van de oud-speler van onder meer PSV, Bayern München en FC Barcelona. "Als je aan Van Bommel denkt, dan denk je aan Mark van Bommel", begint Kraay bij ESPN. "Thomas van Bommel is zijn ene zoon, maar Ruben van Bommel is een hangende linksbuiten. Hij heeft wat meer weg van zijn opa, Bert van Merwijk. Ruben heeft een versnelling, diepte én een goede techniek. Als MVV aan de rechterkant doorkomt, dan is hij heel gretig voor de goal."

De analist en oud-voetballer denkt dat de zoon van Van Bommel over enkele jaren bij een grote club terecht kan. "Ruben vind ik in zijn lopen - dat moet ik heel voorzichtig zeggen - een beetje op Ángel Fabián di María lijken. Het is echt een goede speler, ik verwacht heel veel progressie bij hem. Hij gaat absoluut richting de top van de Eredivisie", besluit Kraay. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!