Breaking news

'PSV daadkrachtig: Eindhovenaren houden Branthwaite binnenboord'

'PSV daadkrachtig: Eindhovenaren houden Branthwaite binnenboord'

11-12-2022 16:54 Laatste update: 16:59

PSV heeft zich langer verzekerd van de diensten van Jarrad Branthwaite. Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International.

ED en VI melden dat Branthwaite in ieder geval tot het einde van het seizoen bij PSV te bewonderen is. Het was eerder nog geen uitgemaakte zaak dat Branthwaite langer aan zou blijven bij PSV. De Engelsman wordt van Everton gehuurd en de Premier League-club kon de boomlange verdediger terughalen door bepaalde afspraken in het contract. AS Roma zou op het vinkentouw hebben gezeten om Branthwaite deze winter over te nemen. 

Mede doordat Branthwaite dit seizoen geen onbetwiste basisspeler is bij PSV en hij daardoor niet alles speelt, kon Everton gebruik maken van de clausule in het contract. Vlak voor de WK-winterstop heroverde de Engelsman echter zijn basisplaats, waardoor PSV hem langer aan zich wilde binden.

De twintigjarige stopper staat nog tot medio 2025 onder contract bij Everton. Eerder werd de verdediger verhuurd aan Blackburn Rovers.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!