Reactie

Kane voelt zich verantwoordelijk voor Engelse uitschakeling: 'Neem ik op de kin'

Kane voelt zich verantwoordelijk voor Engelse uitschakeling: 'Neem ik op de kin'

10-12-2022 23:42

Harry Kane is de meest besproken man na de wedstrijd tussen Engeland en Frankrijk. De aanvoerder van Engeland liet dé kans liggen op de gelijkmaker, maar mistte een strafschop. Kane 'neemt hem op de kin' zei hij na afloop voor de camera's.

"Het lag gewoon aan de uitvoering. De eerste was goed, maar de tweede… Ik raakte hem gewoon niet zoals ik hem wilde raken", begint Kane voor de camera’s van ITV Sport. "Dit is iets wat ik op de kin moet nemen. Het gaat pijn doen, de hele wedstrijd zal pijn doen, we geloofden in wat we wilden bereiken. Ik ben trots op de jongens."

Kane ging nog even verder over zijn eigen falen. "Het WK is elke vier jaar, het is niet dat we elk jaar een nieuwe kans krijgen. We zullen weer lang moeten wachten, maar ik ben trots op de jongens. We hebben een mooi WK gehad maar het kwam allemaal aan op dit kleine detail (de gemiste strafschop, red.). Dat neem ik de verantwoordelijkheid voor."

Kane heeft slechts twee weken om zich te herpakken. De spits neemt het op tweede kerstdag alweer op met zijn club Tottenham Hotspur tegen Brentford FC in de Premier League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie