Nieuws

Mount stelt zichzelf grote doelen bij Chelsea en looft Tuchel

Mount stelt zichzelf grote doelen bij Chelsea en looft Tuchel

14-12-2021 14:04 Laatste update: 15:00

Mason Mount heeft lovende woorden over voor Chelsea-manager Thomas Tuchel. De Engelse middenvelder geniet bij Chelsea en heeft als grote doel om de Premier League te winnen. 

Dat laat de voormalig Vitesse-spelmaker weten in een interview met The Daily Mail. Over de Duitse oefenmeester is de basiskracht enthousiast. "Hij is geweldig voor mij. Om halverwege het seizoen binnen te komen en de Champions League te winnen is fantastisch. Hij heeft ons allemaal individueel als spelers ontwikkeld en als groep. Hij is briljant sinds de eerste dag." 

Tuchel is ook voor Mount belangrijk geweest. "Voor mij persoonlijk heeft hij mij zowel binnen als buiten het veld geholpen. Ik geniet van elk moment en hopelijk kunnen we blijven winnen." 

Dat Mount momenteel veel teamgenoten heeft met wie hij in de jeugd samenspeelde, vindt hij een leuke bijkomstigheid. "We hebben een jonge groep. We zijn als een familie. Dat heb je nodig als je ver wil komen in competities. Duidelijk is dat Premier League winnen het volgende doel is", besluit de spelverdeler. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!