Nieuws

'Vraagtekens bij Marokko, twee verdedigers slaan groepstraining over'

'Vraagtekens bij Marokko, twee verdedigers slaan groepstraining over'

09-12-2022 17:37 Laatste update: 17:40

Marokko neemt het binnenkort op tegen Portugal in de kwartfinales van het WK, maar heeft de nodige zorgen in de ziekenboeg. Achraf Hakimi en Nayef Aguerd namen vrijdag geen deel aan de groepstraining en dat zorgt voor enige zorgen. 

De twee verdedigers kampen met blessures en zagen daarom af van de training, weet RMC Sport te melden. Bij Hakimi is de verwachting dat de verdediger van Paris Saint-Germain gewoon kan meedoen tegen Portugal, maar bij Aguerd zijn de zorgen een stuk groter.

Marokko staat zaterdagmiddag tegenover Portugal en trapt om 16.00 uur af. De Leeuwen van de Atlas moesten veel doorstaan om de kwartfinales te bereiken: een groepsfase met België, Canada en Kroatië werd overleefd en in de achtste finales werd met Spanje afgerekend na strafschoppen.

Bij de Portugezen is het de vraag of Cristiano Ronaldo aan de aftrap start. De vedette zat in de achtste finales zeventig minuten lang op de bank voordat hij Gonçalo Ramos mocht vervangen, die een hattrick wist te maken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!