Nieuws

'Achilleshiel' Lloris reageert op kritiek uit Engeland: 'Zij hebben hun meningen'

'Achilleshiel' Lloris reageert op kritiek uit Engeland: 'Zij hebben hun meningen'

09-12-2022 17:26

Doelman Hugo Lloris krijgt veel kritiek te verduren vanuit Engeland. Volgens de tabloids is de sluitpost het zwakke punt van Les Bleus en wordt de doelman zelfs de achilleshiel van de ploeg genoemd door The Telegraph.

Lloris was aanwezig tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel tussen Frankrijk en Engeland. De doelman wilde niet te lang ingaan op de negatieve woorden van de pers, maar ging er wel kort op in. "Ik ga niet mijn naam verdedigen op een persconferentie. Het belangrijkste is wat er op het veld gebeurt. Tijdens een kwartfinale van het WK heb je geen extra motivatie nodig", stelt Lloris vrijdag, opgetekend door L'Équipe.

"Mensen mogen hun meningen hebben, ik moet het tegendeel bewijzen op het veld", besluit Lloris. De doelman is sinds 2018 aanvoerder van het Franse elftal en liet onlangs alleen de wedstrijd tegen Tunesië schieten. Steve Mandanda nam toen de plek van Lloris over, aangezien Frankrijk al door was naar de achtste finales.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!