Nieuws

Vitesse arriveert op leeg veld voor oefenduel, tegenstander al vertrokken

Vitesse arriveert op leeg veld voor oefenduel, tegenstander al vertrokken

09-12-2022 17:00

De oefenwedstrijd tussen Vitesse en Strasbourg, dat in Portugal zou worden gespeeld, is op het laatste moment afgelast vanwege de staat van het veld. Dat nieuws werd echter niet gedeeld met de club uit Arnhem, dat op een leeg veld arriveerde.

Vitesse is op trainingskamp in Portugal en vrijdag stond een oefenwedstrijd tegen het Franse Strasbourg gepland. De Franse club zag de bui echter al hangen en verliet het veld vrijwel direct bij aankomst. Trainer Phillip Cocu en zijn ploeg werden niet geïnformeerd en moesten daar zelf achter komen. Vitesse besloot een training af te werken op het lege veld.

De Arnhemmers spelen donderdag nog tegen Excelsior in Portugal. Een dag later vliegt de club terug naar Nederland. Vitesse begint op 7 januari aan de tweede seizoenshelft in de Eredivisie met een lastige uitwedstrijd tegen AZ. Vitesse bekleedt de dertiende plaats in de Eredivisie

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!