Nieuws

'Martínez op lijstje bij Mexicaanse bond na uitschakeling België'

'Martínez op lijstje bij Mexicaanse bond na uitschakeling België'

09-12-2022 16:13
1

Roberto Martínez kan vanaf volgend jaar wellicht aan de slag in Zuid-Amerika. De bondscoach van België staat op een shortlist om Gerardo Martino op te volgen bij de nationale ploeg van Mexico.

Volgens Het Laatste Nieuws staat Martínez op een lijst die door de Mexicaanse bond wordt samengesteld, maar is er nog geen sprake van gesprekken of een aanbod. Gerardo Martino wist Mexico niet door de groepsfase van het WK te halen en liet bovendien sterspeler Chicharito thuis, wat de 60-jarige Argentijn kwalijk werd genomen.

Martínez ligt zelf nog tot 31 december van dit jaar vast bij de Rode Duivels, maar kondigde na de uitschakeling van België wel aan dat hij zal stoppen bij de bond. De Belgen gingen teleurstellend ten onder in de groepsfase na een nederlaag tegen Marokko, een gelijkspel tegen Kroatië en een nipte zege op Canada. Martínez begon in 2016 bij de Belgische bond. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!