Nieuws

Brazilië kán Argentinië treffen in halve finale: 'Ik wil Messi zien huilen'

Brazilië kán Argentinië treffen in halve finale: 'Ik wil Messi zien huilen'

09-12-2022 15:49
2

Oud-spits Fred hoopt dat Brazilië en Argentinië beide de halve finale van het WK bereiken, zodat de Seleção Lionel Messi hoogstpersoonlijk kan uitschakelen, De kreten van de voormalig voetballer tonen aan hoe fel de verhoudingen tussen de twee Zuid-Amerikaanse landen liggen.

Voordat Argentinië en Brazilië elkaar treffen in de halve finale, moeten beide landen eerst nog een ander land aan de kant zetten: Argentinië treft Oranje, Brazilië neemt het op tegen Kroatië. Argentinië en Brazilië hebben elkaar al 32 jaar niet ontmoet op het WK. "Ik wil een halve finale tussen Brazilië-Argentinië. Ik wil chaos, verwarring, een panna van Neymar en een huilende Messi", stelt Fred tegenover Globo TV.

Brazilië maakt tot dusver een betere indruk dan Argentinië. Beide landen verloren wel in de groepsfase: Argentinië liet zich van de wijs brengen tegen Saudi-Arabië en Brazilië verloor met een B-elftal van Kameroen nadat het al geplaatst was. Fred speelde zelf 39 interlands voor Brazilië en scoorde daarin achttien keer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!