Nieuws

VI: Interesse Antwerp in Blind is 'heel concreet': 'Heel riant salaris ligt klaar'

VI: Interesse Antwerp in Blind is 'heel concreet': 'Heel riant salaris ligt klaar'

09-12-2022 14:18 Laatste update: 14:19
1

In navolging van De Telegraaf meldt nu ook Voetbal International dat Royal Antwerp FC in de markt is om Daley Blind in te lijven. Volgens het weekblad is de belangstelling van de ambitieuze club van Mark van Bommel en Marc Overmars 'heel concreet'.

De situatie van Blind bij Ajax is bekend: Alfred Schreuder passeerde in de afgelopen weken de Oranje-international ten faveure van Owen Wijndal. Aangezien zijn contract komende zomer afloopt, lijkt een transfer van de linksback niet langer onbespreekbaar. "Antwerp is heel concreet", vertelt hoofdredacteur Freek Jansen in een video-item van het weekblad.

"Ze hebben daar volgens mij ook een heel riant salaris voor Blind voor over", vervolgt Jansen. "Blind heeft een band met Overmars, dus dat zou een uitweg kunnen zijn. Ik denk dat zijn management heel actief bezig is om in kaart te brengen wat de opties zijn. Maar dat ligt ook bij Blind zelf."

Volgens de journalist is het niet geheel uitgesloten dat Blind toch besluit om te vechten voor zijn plek en om bij Ajax te blijven. "Als hij niet goed met de situatie kan omgaan, heeft het weinig zin om door te gaan. Dan ga je in januari en februari alleen maar gedoe hebben", aldus Jansen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!